Buvac geliyor

Sarı-Lacivertliler’in sportif direktörü Comolli, teknik direktörlük görevi için Zeljko Buvac ile söz kesti. 57 yaşındaki teknik adam, imza için Fenerbahçe’den haber bekliyor. Comolli'nin dünyaca ünlü bir teknik adamla daha temasta olduğu öğrenildi. Eğer bu isimle anlaşma sağlanılamazsa Buvac, cuma günü İstanbul'a davet edilecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2018 Güncelleme 13 Haziran 2018, 03:05
Buvac geliyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü belli oluyor… Başkan Ali Koç'un seçimi kazandıktan sonra ilk iş olarak göreve getirdiği sportif direktör Damien Comolli'nin, teknik direktörlük görevi için Liverpool'da Jürgen Klopp'un yardımcılığını yapan Zeljko Buvac ile her konuda anlaşma sağladığı öğrenildi.

FENERBAHÇE'YE "EVET" DEDİ
COMOLLI'nin bir süredir görüşme halinde olduğu 57 yaşındaki Buvac'ın Fenerbahçe'nin teklifine "Evet" dediği öğrenildi. 17 yıldır Klopp'un yardımcılığını yapan Buvac, F.Bahçe'den haber beklemeye başladı.

SON KARAR HENÜZ VERİLMEDİ
BUVAC'la anlaşan Comolli'nin ünlü bir hoca ile daha temasta olduğu ve buradan gelecek cevaba göre yol haritası çizileceği öğrenildi. Bu isimle anlaşma sağlanılamazsa Zeljko Buvac, İstanbul'a davet edilecek.

COMOLLİ VE KOÇ BULUŞACAK
COMOLLI ile başkan Ali Koç'un bugün detaylı bir toplantı yapacağı da öğrenildi. Fransız sportif direktörün Buvac hakkında başkan Koç'a çok detaylı bir sunum gerçekleştireceği ifade ediliyor

KOCAMAN'A SICAK BAKIYORDU
F.BAHÇE Sportif Direktörü Comolli'nin Aykut Kocaman'la devam edilmesi yönünde yumuşadığı ve bu yönde yönetime rapor sunduğu da ortaya çıktı. Yönetim, Kocaman'a sıcak bakmayınca Buvac ile anlaşma sağlandı.