Beşiktaş'a Pepe müjdesi

Beşiktaş’ta Fenerbahçe maçı için verilen karar tepki toplarken PFDK Pepe’ye ve Tolga Zengin’e 1’er maç ceza verdi. 2 futbolcu derbide form gaiyebilecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2018 Güncelleme 26 Nisan 2018, 00:20
Beşiktaş’a Pepe müjdesi

İÇİNDEKİLER

Yaşanan olaylar nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarafından tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi için kaldığı yerden tekrar kararı çıktı. Bu olay Beşiktaş cephesinde tepkilere yol açarken Siyah-Beyazlı kulübü sevindirecek bir gelişme yaşandı. PFDK dün yaptığı toplantıda Fenerbahçe maçında direkt olarak kırmızı kart gören Pepe'ye 2 maç yerine 1 maç ceza verdi.

CEZASINI TAMAMLADI
Bu gelişme üzerine Yeni Malatyaspor maçında takımındaki yerini alamayan Pepe bu cezasını o maçta çekmiş oldu. Portekizli futbolcu böylece Galatasaray ile oynanacak olan derbi maçta takımındaki yerini alacak. Aynı karşılaşmada Tolga Zengin'in güvenlik görevlisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç oynamama ve 13 bin TL para cezası verildi. Bu gelişmenin ardından Pepe ve Tolga Zengin'in derbi maçta oynamasında bir engel kalmadı. Galatasaray maçı öncesi yaşanan bu gelişmenin Siyah-Beyazlı takımın teknik heyeti tarafından memnunlukla karşılandığı öğrenildi.