Derbi maçının şifresi Talisca&Babel’de

Şenol Güneş, G.Saray önünde Talisca’yı forvete yakın oynatacak. Tecrübeli teknik direktör, Babel’i de değişmeli olarak her 2 kanatta kullanarak rakibi şaşırtmanın planlarını yapıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Nisan 2018 Güncelleme 25 Nisan 2018, 00:00
Derbi maçının şifresi Talisca&Babel’de

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Galatasaray ile oynayacakları kader maçında Talisca ve Babel'e çok güveniyor. 2 oyuncunun performansına güvenen tecrübeli hoca Talisca'yı bu maçta Negredo'ya çok yakın oynatacak. Brezilyalı futbolcunun son vuruşlardaki ustalığına güvenen Güneş, Galatasaray savunmasını etkisiz hale getirmek için her yolu deneyecek. Talisca kanatlardan gelen ortalarda da her zamanki gibi gol arayacak. Bu karşılaşmada Güneş, Babel'i de özel olarak görevlendirecek.

ÖZEL OLARAK ÇALIŞTIRACAK
Sol kanatta görev yapan Babel zaman zaman Quaresma ile kanat değiştirecek ve böylece Galatasaray savunmasını şaşırtacak. Her iki oyuncuyu bu hafta özel olarak çalıştıracak olan Şenol Güneş, Sarı-Kırmızılı takımın zaaflarını tespit etti. Talisca ve Babel ikilisiyle maçı çevirmeyi planlayan Güneş tüm planlarını iki oyuncuya göre yaptı.

3 PUAN BU İŞİ BİTİRİR
Kartal'ın​ yıldız oyuncusu Tolgay Arslan, G.Saray önünde alacakları 3 puanın bu işi bitireceğini söyledi. Tolgay, "2 sezondur G.Saray'ı deplasmanda yendik. Bu kez de kazanacağız" diye konuştu.

İNANCIMIZ ÇOK BÜYÜK
Tolgay G.Saray önünde galip geleceklerine herkesin inandığını söyleyerek, "İnancımız çok büyük" dedi.