5 yıldızlı Fenerbahçe

Fenerbahçe, kapsamlı arşiv taramasının ardından tüm belgelerle birlikte TFF’ye başvurarak şampiyonluk sayısının 28’e çıkartılmasını isteyecek. Böylece yıldız sayısı da 5 olacak. Kabul edilirse Beşiktaş’ın yıldızı da 4’e yükselmiş olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2018 Güncelleme 30 Mart 2018, 02:00
5 yıldızlı Fenerbahçe

İÇİNDEKİLER

Çarşamba günü Başkan Aziz Yıldırım ile birlikte gittiği İzmir'de bir konuşma yapan Asbaşkan Şekip Mosturoğlu, sayılmayan şampiyonlukları dile getirmiş ve gündemi bir anda değiştirmişti. Fenerbahçe'nin kapsamlı bir arşiv araştırmasının ardından tüm belgelerle TFF'ye başvuracağı öğrenildi.

FENER'İN ÖNEMLİ KOZLARI VAR
Fenerbahçe'nin en büyük kozu ise daha önce Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısının '2' yükseltilmiş olması. Hala Federasyonun sitesinde ligdeki toplam şampiyonluklar oynanan lig sayısından 2 fazla!

BEŞİKTAŞ 4. YILDIZINI TAKACAK
F.Bahçe TFF'ye kabul ettirmeyi başarırsa şampiyonluk sayısı 28'e, yıldız sayısı 5'e yükselecek. Beşiktaş ise 20 şampiyonluğa ulaşacak ve 4. yıldızı takacak. G.Saray'ın şampiyonluk sayısı ise sadece 1 artacak.

KAHRAMANLARIN ŞAMPİYONLUĞU YOK
Mosturoğlu "Lefterleri, Şeref Hasları kahramanlarımız olarak kabul ediyoruz ama bunların lig tarihinde şampiyonlukları yok. Bizle birlikte Göztepe ve Altay'ın başvuru yapması gerek" demişti.