G.Saray dev derbi öncesinde tek yürek tek bilek...

Kadıköy’deki 18 yıllık galibiyet hasretini bitirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar zafere kilitlendi. TT Stadı’ndaki idmanda taraftarlar müthiş bir atmosfer oluşturup teknik direktör Terim ve futbolcuları bağrına bastı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2018 Güncelleme 17 Mart 2018, 01:09
G.Saray dev derbi öncesinde tek yürek tek bilek...

İÇİNDEKİLER

Bu akşam sezonun kader virajlarından birisini Kadıköy'de dönecek olan Galatasaray kenetlendi... Fatih Terim'in kararıyla uzun bir aradan sonra TT Stadı'nda taraftarlara açılan idmana taraftarlar adeta akın etti. Yaklaşık 30 bin taraftar dünkü antrenmanı stadyumdan takip ederek futbolculara moral verdi.

DERBİ ATEŞİNİ YAKTILAR
Takımı bu önemli günde yalnız bırakmayan Sarı-Kırmızılı taraftarlar yaktıkları meşalelerle TT Stadı'nda müthiş bir atmosfer oluşturdu. Derbi öncesi yapılan idmanda tarihi görüntüler ortaya çıktı.

TRİBÜNLERİ SELAMLADILAR
Tribünler Fatih Terim ve futbolcuları adeta bağrına basarken, müthiş bir birliktelik yaşandı. İdman öncesinde futbolcular tek tek tribünleri selamlarken, en büyük ilgi yine Terim'e gösterildi.



TERİM TAKIMA ÇOK GÜVENİYOR
Verilen büyük destek F.Bahçe derbisi öncesi takıma tam anlamıyla doping oldu. Terim'in en kritik taktik idmanı basına açması, "Takımına çok güveniyor" diye yorumlandı.