Besiktaş’ta büyük yıkım

Beşiktaş’ın ağır yenilgisi takımda büyük moral bozukluğuna neden oldu. Soyunma odasında ağızları bıçak açmadı. Kartal Fener maçı öncesi şok yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2018 Güncelleme 21 Şubat 2018, 02:07
Besiktaş’ta büyük yıkım

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında aldığı 5-0'lık yenilgi takımda deprem etkisi yarattı. Almanya'da oynanan maça iddialı bir şekilde çıkan Siyah- Beyazlı oyuncular karşılaşma sonrasında büyük bir şok yaşadı. Beşiktaşlı futbolcular maç sonrasında gözyaşlarını tutamayarak sahayı terk etti.

BAZI OYUNCULAR GÖZYAŞI DÖKTÜ
soyunma odasına inen Beşiktaşlı oyuncuların ağzını bıçak açmazken bazı futbolcuların ağladığı görüldü. Kırmızı kart gören Vida hiç kimseyle konuşmazken takım arkadaşları onu teselli etmeye çalıştı.

​DERBİ ÖNCESİ ŞOK YAŞANDI
Bu sezon Avrupa'da hiç yenilgi yüzü görmeyen Siyah-Beyazlı oyuncuların Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçı öncesi morali bozulurken Şenol Güneş'in de sinirli ve üzgün olduğu öğrenildi.

HÜCUMA ÇIKARKEN KÖTÜYDÜK
Şenol Güneş maçtan sonra ilk devre iyi direndiklerini söyleyerek, "Kırmızı kart gelince 2. yarı da fizik olarak düştük. Hücuma çıkarken çok top kaybettik. Daha iyi oynamalıydık" dedi.