Hangi akılla kartları gösterdi

“Bizim dışımızda oyun düzenimizi bozan bazı şeyler oldu. Sinirlerimizle oynadılar... Ama biz her şeye rağmen maçı farklı kazanabilirdik”. "Hakem Pepe ve Talisca'ya hangi akılla o kartları gösterdi. Anlayamadım"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2018 Güncelleme 17 Şubat 2018, 01:56
Hangi akılla kartları gösterdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından 2 puan ve 2 oyuncu kaybettiklerini söylerken hakemi de eleştirdi. Tecrübeli teknik adam "Maçı kazanmak istiyorduk, kazanılması gereken bir maçtı. Gol de attık, pozisyonlar da bulduk. 2. yarının başında bir sıkıntı oldu Golü yeyinceye kadar devam etti" dedi.

SİNİRLERİMİZLE OYNADILAR...
Güneş, şöyle devam etti: "Oyunun düzenini de bozan bizim dışımızda olaylar oldu. Tabii bu doğru değil. Sinirlerimizi arttırmak yerine gücünüzü yukarı çıkarmanız gerekiyor. Bu normal, Türkiye'de algı baskısı."

BU NASIL SARI KART GÖSTERMEK
"Pepe ile Talisca'ya kart gösterilirken, hangi akılla gösterildi, bilmiyorum. Pozisyonlara baktığınız zaman bizim oyuncuya yapılan tehlikeli harekete o zaman penaltı vermek lazım. Ama sonucu bunlara bağlamak istemem"

YİNE DE MAÇI KAZANMALIYDIK
"Her şeye kazanmamız gerekiyordu. Farklı kazanmamız gereken bir maçta 2 puan kaybettik. Bir takım 1 puan için uğraştı, biz 3 puan için. Onları tebrik ediyorum. Biz 2 puan ve 2 oyuncu kaybettik.''