Fener'de yeni gündem Emre Belözoğlu

Fenerbahçe, eski kaptanı Emre Belözoğlu için kulübü Başakşehir’e teklif yaptı. Ancak ilk görüşmede sonuç çıkmadı. Şampiyonluk iddiası nedeniyle deneyimli oyuncuyu bırakmak istemeyen Başakşehir'le yeniden masaya oturulacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2018 Güncelleme 11 Ocak 2018, 01:58
Fener’de yeni gündem Emre Belözoğlu

İÇİNDEKİLER

Fener'den Emre Belözoğlu bombası… Devre arası transfer döneminde sessizliğini koruyan Sarı-Lacivertliler, eski kaptanı için Başakşehir'in kapısını çaldı. Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım'ın Emre'yi tekrar takımda görmek istediklerini Turuncu-Lacivertli ekibe ilettiği, fakat ilk görüşmede olumlu yanıt alamadığı öğrenildi.

​BAŞAKŞEHİR SOĞUK BAKIYOR
38 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye transferinin Başakşehir'in ligdeki şampiyonluk iddiası nedeniyle oldukça zor olduğu iddia edildi.

YERİNİ DOLDURAMADILAR
F.Bahçe 2015'te gönderilen ve Başakşehir'e imza atan Emre Belözoğlu'nun boşluğunu bir türlü dolduramadı. 38 yaşındaki futbolcu Türkiye'nin mevkiisnde hala en iyilerinden.

YENİDEN TEMAS KURULACAK
Başakşehir ile Emre için yapılan ilk görüşmede istediği sonucu alamayan Fenerbahçeli idareciler, bir kez daha İstanbul ekibi ile temasa geçecek. Sarı- Lacivertlilerin hatrı sayılır kişileri devreye sokması bekleniyor.

19 MAÇTA 5 GOL ATTI
F.Bahçe'nin istediği Emre Belözoğlu, sezonun ilk yarısında Başakşehir formasıyla 19 maça çıktı ve 5 gol attı. Emre, 3 de asist yaptı.

KOCAMAN ÇOK İSTİYOR
Fener'in teknik patronu Aykut Kocaman, oyunun her iki yönünü de iyi oynayan Emre Belözoğlunu'nu yeniden Sarı-Lacivertli forma ile görmek istiyor.