Cenk'i Çin'e 35 milyon Euro'ya satmadık

Cenk için Çin’den 35 milyon Euro’luk bir teklif aldıklarını ifade eden Orman, “Ancak onu satmadık”dedi. Beşiktaş Başkanı Everton’un teklifini de doğrulayarak, “İstediğimiz şartlar henüz oluşmadı”diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ocak 2018 Güncelleme 04 Ocak 2018, 01:49
Cenk’i Çin’e 35 milyon Euro’ya satmadık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Cenk Tosun için Everton'la olan görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Orman, Cenk için Çin'den 35 milyon Euro'luk bir teklif aldıklarını vurgulayarak, "Biz Çin'den gelen teklifi değerlendirmedik. Çünkü onun oynamasını istiyoruz. Beşiktaş ciddi bir kurum ve bu ciddiyet doğrultusunda devam ediyoruz" diye konuştu.

TEKLİFLERİN GELMESİ NORMAL
Cenk Tosun'un Everton'a transferiyle de ilgili konuşan Fikret Orman, "Oyuncularımıza teklif gelmesi çok normal birşey. Everton görüşmelerini Ahmet Nur Çebi yürütüyor. Hayırlısıysa olur. Olmazsa da elimizden birşey gelmez" ifadesini kullandı.

İSTEDİĞİMİZ ŞARTLAR OLUŞMALI
Transferde kendi stratejilerine göre hareket edeceklerini ifade eden Orman, "İstediğimiz şartlar oluşursa Cenk Tosun gider. Ancak şu anda oluşan bir ortam yok. Bu gerçekleştiği takdirde Cenk Tosun'un durumu netleşir" diye konuştu.

UEFA'YA 14 OYUNCU BİLDİRİLECEK
Orman Vida'nın transferiyle yabancı sayısının 15'e çıktığını ifade ederek, "UEFA listesine 14 oyuncu bildireceğiz. Takımda şans bulamayanların oynama isteği var. Önümüzde daha uzun bir süreç var" dedi.