Burak’ın özel hocası var

A Spor’a konuşan Trabzon Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, “Bir akşam antrenmandan sonra tesislerde birinin çalıştığını gördüm. Baktım ki Burak Yılmaz kendisine özel hoca tutmuş ” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ocak 2018 Güncelleme 03 Ocak 2018, 00:20
Burak’ın özel hocası var

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, A Spor'a verdiği özel röportajda önemli açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam," Bir süre önce antrenmandan sonra tesislerde birinin çalışma yaptığını gördüm. Sahaya gittiğimde Burak Yılmaz'ın özel antrenör eşliğinde ekstra çalışma yaptığına şahit oldum" diye konuştu.

BURAK SÜREKLİ GELİŞİYOR
Burak'ın çok çalışkan bir futbolcu olduğunu belirten Çalımbay, "Kendisini her gün geliştiriyor. Takımdaki genç futbolculara örnek bir futbolcu" dedi.

1-2 TRANSFER YAPACAĞIZ
Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Çalımbay, "Devre arası transfer için en zorlu dönem. O yüzden dikkatli olacağız. Önceliğimiz kulübün menfaatleri. 1-2 takviye yapacağız" ifadelerini kullandı.

GERÇEK SOSA BU DEĞİL
ÇALIMBAY, Sosa'nın durumu hakkında ise şunları söyledi: Sosa bu değil. Kendi kapasitesine gelirse bir sıkıntı yok, ama gelemezse bizim için sorun olur. Sosa, Trabzonspor için çok önemli bir futbolcu.