Son karar Güneş’in

Beşiktaş hem Arda, hem de Barcelona ile büyük ölçüde anlaşma sağladı. Şenol Güneş bu transfere onay verdiği takdirde milli yıldız kiralanacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2017 Güncelleme 25 Aralık 2017, 03:04
Son karar Güneş’in

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş ile Arda Turan arasında yapılan görüşmelerde sona gelindi. Barcelona'dan ayrılması beklenen milli futbolcu ile menajeri Ahmet Bulut aracılığıyla yaklaşık 1 aydır görüşen Başkan Fikret Orman ve yöneticiler dev bir adım attı. Yönetim hem Barcelona hem de Arda Turan ile anlaşma sağladı.

ARDA TURAN GELMEYE HAZIR
Beşiktaş ile Barcelona arasında birkaç detay kaldığı ve bunların da giderilmek üzere olduğu öğrenildi. Arda Turan'da da bir sorun olmadığı ve devre arasında Beşiktaş'a gelmeye hazırlandığı ortaya çıktı.

KARAR MERAKLA BEKLENİYOR
Yönetimin Arda Turan konusunda son kararı Şenol Güneş'e bıraktığı öğrenildi. Arda'nın pozisyonunda Quaresma ve Lens'in olması nedeniyle tecrübeli hocanın nasıl bir karar vereceği merakla bekleniyor.

YÖNETİMİN GÖZÜ GÜNEŞ'TE
Arda'nın transferi konusunda son kararı vermesi beklenen Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu konuyu enine boyuna düşündüğü öne sürüldü. Yönetim Güneş'in onayı halinde Arda için resmi adımı atacak.