Yolcudur Abbas!

Cimbom’un Malatya’da liderliği kaybetmesi Tudor’un kalma şansını tamamen bitirdi. Yönetim Hırvat hocayla yolları devre arası ayıracak. Sarı-Kırmızılı yönetimin hafta içinde yapacağı toplantıda yeni teknik direktör masaya yatırılacak.Tudor, Göztepe maçı sonrasında yollanacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2017 Güncelleme 18 Aralık 2017, 01:56
Yolcudur Abbas!

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'da Tudor devri Göztepe maçı sonrasında bitiyor. Yeni Malatyaspor karşısında alınan yenilgi ve ardından liderliğin kaybedilmesi Hırvat hocanın takımda kalma ümitlerini tamamen bitirdi. Tudor'a destek veren Başkan Özbek'in bile Hırvat hocayla artık yola devam etmeyi düşünmediği öğrenildi

GÖZTEPE MAÇINDA SON KEZ
BAŞAKŞEHİR ve Beşiktaş karşısında alınan farklı yenilgilerin ardından Galatasaray'daki geleceği sürekli sorgulanan Tudor hocanın Göstepe maçında takımın başında son kez sahaya çıkacağı belirlendi.

YÖNETİM BU HAFTA TOPLANIYOR
G.Saray Yönetimi'nin bu hafta bir toplantı gerçekleştirerek Tudor konusunu bir kez daha görüşeceği iddia edildi. Bu görüşmede Tudor'la yolların ayrılmasına kesin olarak karar verileceği öne sürüldü.

ADAYLAR DEĞERLENDİRİLECEK.
G.SARAY Yönetimi Göztepe maçı sonrasında skor ne olursa olsun Tudor'la yolların ayrıldığını duyuracak. Bu hafta yapılacak olan toplantıda teknik direktör adaylarının görüşüleceği de gelen bilgiler arasında

TÜRKİYE'DE POPÜLER 2 ŞEY VAR TUDOR İSTİFA VE SİSTEM

Galatasaray Teknik Direktörü Tudor Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrasında ilginç açıklamalar yaptı. Yenilgiyi değerlendiren Hırvat hoca, "Buradaki sebep rakip iki gol attı, biz bir gol attık. Bu yüzden mağlubiyet geldi. İki büyük hata yaptık ve bu hatalar da kalemizde gol oldu" dedi. Tudor, "Üzerinizde baskı hissediyor musunuz?" sorusuna, "Bütün hayatım baskı" yanıtını verdi. Hırvat teknik adam Türkiye'de 2 popüler şeyin olduğunu vurgulayarak, "Biri Tudor istifa, diğeri de sistem" dedi.

TÜRKİYE'DE BAKIŞ AÇISI BU
Galatasaray Teknik Direktörü Tudor bu yenilgiyi sisteme bağlayacaklarını ifade ederek, "Sistemden dolayı kaybettiğimiz konuşulunca herkes mutlu oluyor. Türkiye'de futbola bakış açısı bu" diye konuştu. Bu arada Tudor taraftarların kendisini istifaya çağırmasına sadece parmağını kaldırarak cevap vermekle yetindi.



BÜYÜK PROTESTO
GALATASARAY taraftarı isyan bayrağını açtı... Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası sabrı taşan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, takımlarını önce Malatya dönüşü Atatürk Havalima'nında protesto etti. Ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen Galatasaray kafilesine 100 kadar taraftar burada da tepki gösterdi. Taraftarların hedefindeki 1 numaralı isim ise teknik direktörü Igor Tudor oldu.



İSTİFAYA DAVET ETTİLER!
Çılgına dönen Galatasaraylı taraftarlar Tudor aleyhine uzun süre tezahürat yaptı. Hırvat hoca da taraftara gülerek yanıt verdi.