8 Numaraya iki aday: Taider, Fofana

Orta sahaya çift yönlü bir isim almak isteyen yönetim Bologna’lı Saphir Taider ile Udinese’li Fofana’yı gözüne kestirdi... İki futbolcu için de resmi girişimlere start verildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2017 Güncelleme 17 Aralık 2017, 03:02
8 Numaraya iki aday: Taider, Fofana

İÇİNDEKİLER

Devre arasında kadroya önemli takviyeler yapmayı düşünen Fenerbahçe'de rota İtalya'ya dönmüş durumda... Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda orta alana iki yönlü oynayabilecek bir isim almayı planlayan Sarı- Lacivertliler gözünü iki futbolcuya çevirdi.

​KOCAMAN ÇOK İSTİYOR
Yönetimin listesinin ilk sırasında Bologna formasını giyen Saphir Taider bulunuyor. Kocaman'ın Cezayirli futbolcuyu çok beğendiği ve yönetime "Mutlaka alınmalı" dediği belirtiliyor.

GELECEĞİN BÜYÜK YILDIZI
Listedeki diğer isim ise Udinese'de oynayan Seko Fofana... Scout ekibinin önerisiyle gündeme gelen 22 yaşındaki Fildişili futbolcu geleceğin en önemli yıldız adaylarından biri olarak gösteriliyor.

FORMÜL: OPSİYONLU KİRALIK
Fenerbahçe yönetimi iki futbolcunun hem kulüpleriyle hem de menajerleriyle temasa geçti. Hem Taider hem de Seko Fofana için satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duruluyor.