Bu sevinç yarım kalmasın

Güneş, oyuncularına şampiyonluk yarışında önemli bir maça çıkacaklarını söyleyerek, “Bu sevinç yarım kalmasın”dedi. Tecrübeli hocanın maça Oğuzhan’la başlayıp Talisca’yı kulübeye çekeceği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2017 Güncelleme 10 Aralık 2017, 01:25
Bu sevinç yarım kalmasın

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçı öncesi takıma son uyarıyı yaptı. Tecrübeli hoca ligde G.Saray ve Avrupa'da Leipzig galibiyetleriyle önemli bir ritim yakaladıklarını söyleyerek, "Hız kesmemeliyiz. Bu sevinç yarım kalmasın. Sizden Kayseri'de galibiyet bekliyorum" dedi.

Canımızı dişimize takmalıyız
Kayserispor'un bu sezonun flaş ekiplerinden biri olduğunu ifade eden Şenol Güneş, "İlk yarının sonuna kadar puan kaybetmemeliyiz. Kayseri spor önünde canımızı dişimize takacağız" ifadesini kullandı.

Puan farkı asla açılmamalı
Güneş ilk yarıda beklediklerinden çok puan kaybı yaşadıklarını vurgulayarak, "İlk devre liderden en fazla 3 puan geride olmalıyız. Puan farkı açılırsa 2. yarı bunu kapatmamız zorlaşır" ifadesini kullandı.

​Negredo kulübede başlayacak
Tecrübeli hocanın bugünkü maçta Galatasaray önünde olduğu gibi Oğuzhan'ı ilk 11'de oynatacağı, Talisca'yı kulübeye çekeceği belirlendi. Forvette ise Cenk oynarken Negredo maça yedek başlayacak.


2 oyuncu sınırda
Kartal'da Pepe ve Rayan Babel sarı kartta ceza sınırında bulunuyor. Kart gören cezalı duruma düşecek.

Uğurlu 6. kez yönetiyor
Beşiktaş'ın Kayserispor ile oynayacağı maçı yönetecek olan Yaşar Kemal Uğurlu 6. kez Beşiktaş karşılaşması yönetecek. Kartal, Uğurlu ile 5 maçta 3 galibiyet, 2 de beraberlik elde etti.

KARTAL İÇİN ZORLU VİRAJ
Geçen hafta G.Saray'ı farklı deviren Beşiktaş bugün Kayserispor'un konuğu olacak
Geçtiğimiz hafta Galatasaray'ı 3-0 yenerek lige yeniden tutunan Beşiktaş bugün Kayserispor'un konuğu olacak. Kadir Has Stadı'nda saat 19.30'da başlayacak olan maçı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Kartal'da cezalı Caner Erkin bugün de yok. Ancak Caner'in bu maçla birlikte cezası da bitiyor.



Beşiktaşlı taraftarlar Kayseri'ye gelen Siyah-Beyazlı oyuncuları bağrına bastı.