Şimdi koşma zamanı

Son maçlarda aldıkları sonuçlarla ayağa kalkmayı başardıklarını söyleyen Trabzonspor kaptanı Onur Kıvrak, “Zirveyi hedefliyoruz. Şimdi koşma zamanı. Kasımpaşa engelini geçmek zorundayız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2017 Güncelleme 09 Aralık 2017, 01:32
Şimdi koşma zamanı

İÇİNDEKİLER

KAPTAN ONUR ÇOK ÖNEMLi BİR MAÇA ÇIKACAKLARINI SÖYLEDİ
Onur: İyi mücadele ediyoruz. Golcülerimiz de formda

SÜPER Lig'de son haftalarda aldıkları galibiyetlerle iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Bordo- Mavili ekibin kaptanı Onur, Kasımpaşa engelini de geçip çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi. Tecrübeli eldiven Kasımpaşa'nın ligin takım oyunu oynayan ekiplerinden olduğunu belirtirken son haftalarda aldıkları sonuçlar ile üzerlerindeki olumsuz havayı dağıttıklarını ve ayağa kalkmayı başardıklarını söyledi.

Aklımızda sadece 3 puan var
TECRÜBELİ file bekçisi şöyle devam etti: "Şimdi koşma zamanı. Bunun için de Kasımpaşa engelini geçmek zorundayız. İyi mücadele ediyoruz ve golcülerimiz de formda. Rakibimiz direkt kaleye giden tehlikeli bir ekip. Ama onlara karşı iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Tek hedefimiz 3 puan."


Trabzon zorlu virajda
Trabzonspor bugün 14.00'te Kasımpaşa'ya konuk oluyor. Hüseyin Göçek'in yöneteceği maç beIN Sports'tan canlı yayınlanacak.

Fırtına 4 eksikle geldi
Trabzonspor'da Uğur, Durica ve Okay sakatlıkları nedeniyle, Esteban da hasta olduğu için İstanbul'a getirilmedi.