Turk futbolunu aydınlatan Güneş

Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi’nde en başarılı Türk hoca oldu. Beşiktaş ise rekor üstüne rekor kırdı. F.Bahçe ve G.Saray Avrupa'da sıradan ekiplere elenerek nal topladı. Milli Takım Dünya Kupası'na gidemedi. Güneş'li Kartal ise devleri dize getirerek tarih yazdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2017 Güncelleme 08 Aralık 2017, 00:52
Turk futbolunu aydınlatan Güneş

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu'na kalırken tarih yazdı. F.Bahçe ve G.Saray, UEFA Avrupa Ligi'nde sıradan ekiplere yenilerek gruplara bile kalamadan elendi. A Milli Takım ise Dünya Kupası'na katılma hakkı elde edemedi. Ancak Beşiktaş Devler Ligi'nde tarih yazarak göğsümüzü kabarttı

EN ÇOK PUANI KARTAL TOPLADI
BEŞİKTAŞ Devler Ligi'nde hiçbir Türk takımının bugüne kadar gösteremediği bir başarı elde ederken rekorlar kırdı. Grubunu 1. bitiren tek Türk ekibi oldu. Yine en çok puan toplayan Türk takımı unvanını aldı.



GÜNEŞ BAŞARININ BAŞ MİMARI
KARTAL ayrıca Devler Ligi'nde en çok gol atan Türk ekibi oldu. Bunun yanı sıra gruptan çıkmayı 5. maçlar sonunda başaran tek Türk takımı unvanını elde etti. Bu başarının mimarı ise Şenol Güneş oldu.

KURT HOCALARIN HEPSİNİ SOLLADI
ŞENOL Güneş Türk hocaları arasında Şampiyonlar Ligi'nde en başarılı teknik adam oldu. Fatih Terim, Mustafa Denizli gibi kurt hocaların hepsini geride bıraktı. Performansıyla Beşiktaş'ı başarıdan başarıya taşıdı.