Rotayı Arda’ya çeviren 3 neden

Tudor ve Başkan Dursun Özbek'e göre: 1-Hakemlerle diyalog kuran futbolcu yok. Arda bunu yapabilir. 2- İşler kötüye gittiğinde dümene geçerek liderliğe soyunabilir. 3- Sol kanada ilaç olur. Tempoyu ayarlar, topu ayakta tutabilir.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2017 Güncelleme 08 Aralık 2017, 02:07
Rotayı Arda’ya çeviren 3 neden

İÇİNDEKİLER

Ara transfer döneminin başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray'da yeniden Arda Turan sesleri yükselmeye başladı... Dursun Özbek ve Igor Tudor, milli futbolcunun alınması için fikir birliğine varırken, görüşmelere start verildi. Özbek ile Tudor, Arda'nın 3 kilit soruna çözüm olacağını düşünüyor.

YABANCILAR DİYALOG KURAMIYOR
BU sezon takımın iskeletini yabancı futbolcular oluşturduğu için hakemlerle diyalog konusunda sıkıntı yaşanıyor. Arda hem kariyeri hem de tecrübesiyle Süper Lig'de hakemler üzerinde etki oluşturabilir.

SELÇUK KARİZMASINI KAYBETTİ!
İŞLER kötüye gittiğinde takıma liderlik yapacak, sorumluluk alacak oyuncu konusunda da sıkıntı var. Selçuk yedek kaldığı için takım içinde karizmasını kaybetti. Arda bunu da yapabilecek özelliklere sahip.

BARÇA İLE GÖRÜŞMELER SIKLAŞTI
ARDA soldaki soruna ilaç olabilir. Topun daha fazla ayakta kalmasını sağlayıp, tempoyu ayarlayabilir. İşte bu nedenlerden dolayı milli futbolcu bir kez daha Florya'ya yaklaştı. Barcelona ile görüşmeler de sıklaştı.

SICAK GELİŞMELER YAŞANABİLİR
Galatasaray camiasının önemli isimlerinden, eski yönetici Prof. Dr Ahmet Özdoğan da Arda Turan transferi ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Özdoğan milli futbolcuyla ilgili kısa süre içinde sıcak gelişmeler yaşanabileceğini belirterek, "Devre bittikten sonra transfer gelişmeleri yaşanabilir. Bekleyip göreceğiz" ifadesini kullandı.