Baskı beni yıldırmaz

Üst üste alınan galibiyetler sonrası beklentilerin artacağını belirten Trabzon Teknik Direktörü, “Baskıya yenilirsek tekrar olumsuz şeyler yaşarız” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Aralık 2017 Güncelleme 08 Aralık 2017, 01:33
Baskı beni yıldırmaz

İÇİNDEKİLER

Trabzon Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Çalımbay, son haftalarda yakalanan başarı sonrası beklentilerin artmasının normal olduğunu belirterek, "Baskı oluşması bizim üzerimizde bir olumsuzluk oluşturmaz. Baskıya yenilirsek tekrar olumsuz şeyler olur" diye konuştu.

MENFAATLERİMİZ ÖNCE GELİR
RIZA Çalımbay, devre arasına kadar 3 maçı kazanmaları gerektiğini dile getirerek, "Ondan sonra başkanımızla transferi oturup konuşacağız. Ancak kulüp zora girecekse transfer yapmayız. Kulübün menfaatine göre hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

27 GOLÜN HEPSİNİ BEN YEMEDİM
KURT hoca, "Benim en büyük hedefim burada başarılı olmak. 27 gol yendi. Bunları ben yemedim. Benim dönemimde 6 gol yedik, 3'ünü kendi kalemize attık. Onu bana yüklemesinler" şeklinde konuştu.

YARDIMCILARI YURT DIŞINDA
ÇALIMBAY, "Şu anda bir transfer düşüncemiz yok. Maç seyrediyoruz, oyuncu seyrediyoruz başka bir şey yok. Bülent hoca Kızılyıldız maçını, Servet hoca ise Braga maçını izlemeye gitti" dedi.