Ocak’a kadar değil sonuna kadar

Hırvat hocayla baş başa görüşen Özbek, “Söylentilere kulağını tıka. Seninle sonuna kadar devam edeceğiz” dedi... Özbek futbolculara da “Sezon başındaki takımı geri istiyorum” ifadesini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2017 Güncelleme 07 Aralık 2017, 02:16
Ocak’a kadar değil sonuna kadar

İÇİNDEKİLER

Takvim önceki gece Galatasaray'da teknik heyet, yönetim ve futbolcuları bir araya getiren baloda yaşananlara ulaştı... Alınan bilgilere göre Başkan Dursun Özbek, Igor Tudor'la uzun bir süre görüştü ve tam destek verdi. Cenk Ergün'ün de yer aldığı görüşmede Özbek'in "Söylentilere kulağını kapat. Biz seninle ocak ayına kadar değil sonuna kadar birlikteyiz. Sana ve takıma güvenimiz sezon başındaki gibi tam" şeklinde konuştuğu öğrenildi.


Futbolcuların tek tek yanına gidip sohbet eden Başkan Özbek, "Size güveniyorum" mesajı verdi.

ARANIZDA SÜREKLİ KONUŞUN
Başkan Özbek o gece futbolcuları da topladı ve çarpıcı ifadeler kullandı. Özbek'in, "Evet yeni bir takımız, zamanla her şey oturacak. Sizden tek isteğim sezon başındaki takımı sahada görmek. Hepimiz çok kaliteli çocuklarsınız. Aranızda da sürekli konuşup sorunları çözün" dediği belirlendi.


Önceki gece düzenlenen organizasyonda herkesin keyfi yerindeydi.

FLORYA ZİYARETLERİ ÇOĞALACAK
Kötü gidişi durdurmak için büyük çaba sarfeden Özbek'in artık Florya'ya daha sık ziyarette bulunacağı da öğrenildi. Baloda yapılan konuşmalar sonrasında futbolcuların moral motivasyonun da çok yükseldiği belirtiliyor. Başkan Özbek'in isteği sonrası futbolcuların idman ve maçlar dışında birlikte vakit geçirip sorunları masaya yatıracağı ifade edildi.