Türkiye için iftihar günü

5. maçında liderliği garantileyen Beşiktaş bu gece yıldızlarını dinlendirecek. Türk futbolseverler ilk kez bir Devler Ligi maçını “ayaklarını uzatarak” seyredecek!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Aralık 2017 Güncelleme 06 Aralık 2017, 02:05
Türkiye için iftihar günü

İÇİNDEKİLER

Türk futbolunu son dönemde Avrupa'da en iyi temsil eden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda bugün son maçını Leipzig ile oynayacak. Gruptan çıkmayı 5. maçlar sonunda garantileyen ilk Türk takımı olan Kartal için bu maç formaliteden başka bir özellik taşımıyor. Leipzig kentindeki Red Bull Arena'da saat 22.45'te başlayacak olan maçı Viktor Kassai yönetecek.

5 YILDIZ OYUNCU KADROYA ALINMADI
Grup 1.'liğini garantileyen Beşiktaş'ta bugünkü maç kadrosuna Pepe, Babel, Quaresma, Atiba ve Tolgay gibi takımın banko oyuncuları alınmadı. Beşiktaş bugünkü maçta yenilmezse grubundan yenilgisiz çıkan ilk Türk takımı olacak.

PUAN REKORU KIRMAK İSTİYORLAR
Beşiktaş Leipzig maçına ayrıca puan rekoru kırmak için çıkacak. Siyah-Beyazlılar Almanya'daki maçta berabere kalıp 12 puana ulaşırsa Türk ekipleri arasında grup aşamasında en yüksek puana ulaşan takım unvanını alacak.

BUGÜN GOL REKORU DA KIRILABİLİR
Kartal Şampiyonlar Ligi'nin grup mücadelesinde en çok gol atan Türk takımı olmak için bugün 2 gol arayacak. Bu sezon G Grubu'nda 9 gol atan Siyah-Beyazlılar 2 gol bulursa Fenerbahçe'nin 10 gollü rekorunu da geride bırakacak.