Gomis vurdu Tolgay bayıldı

16. dakikada Gomis’in kafası Tolgay’ın yüzünde patladı. Tolgay güçlükle oyuna döndü. İlk yarının sonunda Gomis’in bu kez dirseği Tolgay’ın boynuna çarpınca genç futbolcu 1 dakika hareketsiz baygın yattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2017 Güncelleme 03 Aralık 2017, 01:06
Gomis vurdu Tolgay bayıldı

İÇİNDEKİLER

Sezonun ilk yarısının son derbisinde Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki mücadele büyük bir heyecan ve tempoya sahne olurken karşılaşmanın ilk yarısında yaşanan 2 pozisyonda özellikle de 2.'sinde korku dolu anlar yaşandı. Pozisyonların ikisi de Gomis ile Tolgay arasında geçti. 16. dakikada Tolgay ile Gomis yakın mesafede hava topu mücadelesine girişti.

​DARBENİN ŞİDDETİ KORKUTTU
Daha avantajlı gözüken Tolgay topa kafayı vurdu. Ama hızını alamayan Gomis'in kafası Tolgay'ın yanağında patladı. Yere düşen Tolgay'ın tedavisi bir süre saha kenarında sürdü. Ama darbenin şiddeti herkesi korkuttu.

GOMİS-TOLGAY YİNE BAŞROLDE
Gomıs ile Tolgay'ın arasında yaşananlar bu kadarla da kalmadı. İlk yarının son bölümünde Gomis, kastı olmamasına karşın dirsek-kafa karşısını bir darbeyle Tolgay'ın boynunun arkasına vurdu!

​BU KEZ HAREKET EDEMEDİ...
Tolgay bir anda yerde hareketsiz kaldı. Futbolcular kısa süreli panik yaşadı. Hakem oyunu durdurdu. Önce saha içinde sonra dışarda müdahale edildi. Sonrasında Tolgay alkışlar arasında bir kez daha oyuna döndü.