Yaptıklarınız Çok fantastik

Infantino, Erdoğan’a “Türkiye’de futbola yapılan yatırımı fantastik buluyoruz. Futbola verdiğiniz destek bizi çok mutlu ediyor”dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 01:57
Yaptıklarınız Çok fantastik

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Başkanı Gianni Infantino ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'i dün makamında kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabulde, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı da yer aldı. Basına kapalı gerçekleşen kabul, 1 saat sürdü. Görüşmede FIFA Başkanı Infantino, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Türkiye'deki futbol yatırımlarını fantastik buluyoruz. 1.5 yılda bu kadar çok modern stat yapılması müthiş. Türkiye'de futbola çok büyük bir ilgi var. Bunda sizlerin de payı büyük" dedi. Türkiye'nin 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylığı hakkında ise Infantino, "Gördüklerimden sonra Türkiye'nin EURO 2024'e çok iyi ev sahipliği yapabileceğine inandım. Burada her şey çok iyi. Kararı UEFA verecek ama bence Türkiye en iyisine layık" ifadelerini kullandı. Infantino'nun Cumhurbaşkanı ErdoğanŞampiyonlar Ligi'nde tur atalayan Beşiktaş için de tebrik ettiği öğrenildi.


FIFA Başkanı Infantino, Türkiye'nin 12. Cumhurbaşkanı olan Erdoğan'a soyisminin yazılı olduğu 12 numaralı forma hediye etti.

İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ FIFA
Başkanı İnfantino, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki kabulde Recep Tayyip Erdoğan'a, "Türkiye'de futbolun gelişmesi için işbirliğine hazırız." dedi.