5.3 milyon Euro'ya tarih yazdılar

Beşiktaş’ın Devler Ligi’nde Porto’ya karşı 11’de oynayan oyuncular için ödediği bonservis ücreti 5.3 milyon Euro’ydu. Kartal, az parayla çok iş başardı. 5.3 milyon Euro'luk takım ile Avrupa'yı dize getiren Kara Kartal, rakiplerine "Az parayla da büyük başarılara imza atılabilir" mesajını verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 02:22
5.3 milyon Euro’ya tarih yazdılar

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde Porto ile berabere kalarak adını bir üst tura yazdırmayı başarmıştı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasını lider tamamlayan ilk Türk takımı olan Siyah-Beyazlılar, düşük bütçeyle büyük bir iş başardı. Porto maçında sahaya çıkan oyunculara ödenen bonservis ücreti sadece 5.3 milyon Euro idi.



YILDIZ İSİMLER BEDAVAYA GELDİ
BEŞİKTAŞ, Dusko Tosic, Pepe, Cenk Tosun, Atiba Hutchinsson, Fabri, Babel ve Gökhan Gönül'ü bonservis ücreti ödemeden kadrosuna kattı. Bu isimlerin ücret ödenmeden kadroya katılması büyük başarıydı.

EN ÇOK TALİSCA'YA VERDİLER
KARTAL, Adriano için 1.7 milyon Euro, Tolgay Arslan için 450 bin Euro öderken Quaresma için 1.2 milyon Euro'yu kasasından çıkardı. Beşiktaş, Talisca için Benfica'ya 2 milyon Euro kiralama bedeli ödedi

TARAFTARLAR DA ÇOK MUTLU
BEŞİKTAŞ'IN 5.3 milyon Euro'ya kurduğu kadro, sosyal medyadaki Beşiktaş taraftarlarının da dilinde. Siyah-Beyazlılar, "5 milyon Euro ile böylesine bir zafer yaşamak çok büyük başarıdır" ifadelerini kullandılar