İki finali de kazanmalıyız

Alanya ve Beşiktaş karşısında iki finale çıkacaklarını söyleyen Hırvat hoca, “Mutlaka 6 puan almalıyız. İlk yarıyı zirvede bitireceğimize inanıyorum” dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2017 Güncelleme 23 Kasım 2017, 00:00
İki finali de kazanmalıyız

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de cumartesi günü Alanyaspor'la evinde karşılaşacak olan Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor... Son günlerin en çok tartışılan ismi olan teknik direktör Igor Tudor dünkü idman öncesi futbolcularıyla toplantı yaptı... Alanyaspor ve Beşiktaş önünde iki finale çıkacaklarını söyleyen Hırvat hoca, "Başakşehir yenilgisi geride kaldı. Gereken dersleri çıkarmak zorundayız. Alanyaspor maçını mutlaka kazanmalıyız. Derbiye çok daha rahat çıkabiliriz. Önümüzdeki 2 maçta 6 puan almamız gerekiyor" dedi.

​COŞKULU VE MÜCADELECİ OLMALIYIZ
Takıma duyduğu güvende bir azalma olmadığını da dile getiren Tudor, "İlk yarıyı lider bitireceğimize inanıyorum. Bunu başarırsak bu yılki hedefimize ulaşmış oluruz. Alanyaspor önünde yine coşkulu ve mücadeleci bir takım görmek istiyorum" diye konuştu. Bu sözler sonrasında futbolcuların da galibiyet sözü verdiği ifade ediliyor.

​İDMANLARDA SÜREKLİ PRES ÇALIŞTIRIYOR
Cumartesi günü oynanacak maçtan galibiyetin yanı sıra güzel bir futbol da bekleyen Tudor idmanlarda sürekli ön alanda pres üzerinde duruyor. Başta Gomis, Belhanda, Rodrigues ve Ndiaye olmak üzere tüm futbolculardan rakibe baskı yapmasını isteyen Hırvat hoca, erken gol bulmaları gerektiğini ifade ediyor. Tudor oynayacakları güzel futbolla camianın güvenini yeniden kazanacaklarına inanıyor.