Kartal bu gece tarih yazacak

Beşiktaş, Porto karşısında belki de tarihinin en önemli sınavına çıkacak... Siyah-Beyazlılar 1 puan bile alması halinde tur atlayacak. Dev maç 20.00’de başlayacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 01:35
Kartal bu gece tarih yazacak

İÇİNDEKİLER

Şampiyonlar Ligi'nde müthiş bir performans gösteren ve 4 maçta 10 puan toplayan Beşiktaş bu akşam kader maçına çıkıyor. Siyah-Beyazlılar, Vodafone Park'ta Porto'yu konuk edecek.

HAKEM İSPANYOL LAHOZ
Saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleyi İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Beşiktaş deplasmanda 3-1 yendiği Portekiz ekibininden bu akşam 1 puan bile alsa tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde ikinci tura yükselecek. Kartal kazanması halinde ise grup liderliğini de garantileyecek.

ABOUBAKAR BU KEZ SAHADA
Beşiktaş'ta tarihi maç öncesi eksik bulunmuyor. Porto'da ise ilk maçta cezası nedeniyle forma giyemeyen Aboubakar bu gece eski takımı önünde görev yapacak. Gruptaki diğer maçta Monaco ile Leipzig 22.45'te karşılaşacak.

​iHTiMALLER
Beşiktaş kazanırsa: Diğer maçın skoruna bakılmadan Beşiktaş lider olarak gruptan çıkmayı garantileyecek.

Beşiktaş berabere: Diğer maça bakılmadan Beşiktaş gruptan çıkmayı garantileyecek. Leipzig, Monaco'yu deplasmanda yenerse liderlik mücadelesi son maça kalacak. Monaco galibiyeti veya beraberlikte ise Beşiktaş'ın da liderliği de garanti olacak.

Beşiktaş mağlup: Leipzig, Monaco'yu yenemezse yine gruptan çıkmayı garantiliyoruz. Bu durumda liderlik mücadelesi son haftaya kalacak. Leipzig, Fransa'da kazanırsa işler karışacak. Beşiktaş son hafta ilk iki için çok zorlu bir mücadele verecek.