Fener ve G.Saray'ı kardeş yaptık

Başkalarında olur ama bizde kibir yoktur. İki rakibimizi kardeş yaptık. Taraftarlarımız da bununla övünüyor...Beşiktaş takımı ile taraftarı Porto maçında bir bütünlük oluşturduğu takdirde, biz bu gruptan çıkarız...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 01:29
Fener ve G.Saray’ı kardeş yaptık

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, TRT Spor'a önemli açıklamalar yaptı. İşte Orman'ın sözleri: "Beşiktaş takımı ile taraftarı bir bütünlük oluşturduğu takdirde, bu gruptan çıkarız. İyi bir kura ile devam edersek çeyrek final oynarız. Galatasaray bunları 2000'li yıllarda yaptı, ben de onların başarılı olması için dua etmiştim."

BUGÜN OLSA 'HIRSIZLIK' DEMEM!
"Euroleague ile ilgili hırsızlık diye bir ifade kullandım. O gün oruçluydum, Bugün olsa kullanmazdım. THY'ye mektup yazıp özür diledim. Ama 'Sizinle çalışmayacağız' dediler. Ben de 'Siz bilirsiniz' dedim."

​KİBİRİ ZAMANINDA G.SARAY YAPTI
"Beşiktaş rakiplerine saygılı bir kulüptür, başkalarında olur ama bizde kibir olmaz. Zamanında Galatasaray yapmıştı, 'ananızın ligi' falan demişti. İki rakibimizi kardeş yaptık. Taraftarlarımız da bununla övünüyor."

LUCESCU NAMUSLU BİR ADAMDIR
Lucescu'ya çok büyük haksızlık ediliyor. Kariyeri belli, çok namuslu bir adamdır. Hedefim, Süleyman Abi'den (Seba) sonra 3 kez üst üste şampiyonluk. Bir de Şampiyonlar Ligi'nde üst turları istiyorum."