Ben size dememiş miydim!

Size rakiplerimizin puan kaybedeceğini, seri galibiyetlerle zirveye yaklaşacağımızı, bize gerekli olanın 4-5 maçlık seri olduğunu söylememiş miydim.Sadece kazandığınız için değil yaptığınız mücadeleden dolayı da sizi kutluyorum. Devre arasına kadar tüm maçlarımızı kazanmaya odaklanalım

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 02:06
Ben size dememiş miydim!

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Kadıköy'de çıktığı çok kritik maçta Sivasspor'u 4-1 yenerek moral bulan F.Bahçe'de zirve ile puan farkını 9'dan 6'ya indirmiş olmanın mutluluğu yaşanıyor. Teknik direktör Kocaman maçın ardından futbolcularına, "Ben size rakiplerimizin puan kaybedeceğini söylememiş miydim! Bu sözümde hala ısrarlıyım" dedi.

​NİHAYET YÜZÜMÜZ GÜLDÜ
Futbolcularını galibiyetten dolayı tebrik eden Kocaman, "Sadece kazandığınız için değil, verdiğiniz mücadele için de teşekkür ediyorum. Nihayet yüzümüz güldü. Bu yarışı sonuna kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

​DEVRE BİTENE KADAR DEVAM
Kocaman şöyle devam etti: Devre bitimine 5 maç kaldı. Bu maçların hepsini kazanmalıyız. Sonra puan cetveline bakarız. Hiç kimse merak etmesin fark çok azalır. Şansımız varsa lider bile olabiliriz.

​SADECE ANTALYA'YI DÜŞÜNÜN
Şimdi sadece Antalya maçını düşüneceğiz. İdmanlarda bile maç temposu istiyorum. Maç maç gideceğiz. Antalya'yı da deplasmanda yenersek 3 puandan fazlasını kazanırız. Müthiş bir övgüvenle zirveye doğru yol alarız.