Lucescu yolcu

Milli Takım bundan sonraki ilk maçını Mart ortasında oynayacağı için TFF acele etmeyecek... Hedef, sezon sonu Şenol Güneş’le uzun süreli sözleşme imzalamak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2017 Güncelleme 15 Kasım 2017, 01:01
Lucescu yolcu

İÇİNDEKİLER

Son olarak Antalya'daki hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup olan Milli Takım'ın kötü performansı bardağı taşırdı... Futbol Federasyonu, 4 Ağustos'ta göreve getirdiği teknik direktör Mircea Lucescu'nun biletini kesme kararı aldı. Ay-Yıldızlı takımın başında 5 maça çıkan 72 yaşındaki Rumen hoca uygulamaları ve açıklamalarıyla sınıfta kaldı.

LUCESCU İLE BU İŞ OLMAYACAK
Arnavutluk yenilgisi sonrası yönetim kurulu üyeleriyle bir durum değerlendirmesi yapan Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in "Lucescu ile bu iş olmayacak" dediği öğrenildi. Fakat TFF yeni bir teknik adam operasyonu yapmak için acele etmeyecek.

​BÜYÜK OPERASYON SEZON SONU
Bunun nedeni, Milli Takım'ın bundan sonraki ilk maçını Mart ayı ortasında oynayacak olması. Bu dönemde yapılacak hazırlık maçlarını fazla önemsemeyen federasyor, Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından büyük operasyon için düğmeye basmayı planlıyor.

​DAHA ÖNCE TEKLİFİ REDDETMİŞTİ
TFF'nin hedefi, sezon sonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i ikna ederek Milli Takım'ın başına getirmek. Daha önce tecrübeli hocaya teklif yapan ama olumsuz yanıt alan fedarasyon bu kez en az 4 yıllık bir sözleşme yapmak istiyor.