Ligde 2. olmak bizi kesmez

Eşinin kendisine “10 gol atabilir misin?” diye sorduğunu söyleyen Sambacı, “Galatasaray’ın büyüklüğü, ikincilikten asla mutlu olmaz” diye konuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2017 Güncelleme 15 Kasım 2017, 00:00
Ligde 2. olmak bizi kesmez

İÇİNDEKİLER

Savunma performansı kadar attığı gollerle de gönüllerde taht kuran Maicon Roque, Brezilya basınına konuştu. İşte Sambacı'nın sözleri: "Aslında sezona o kadar da iyi başlayamadık. Avrupa Ligi'nden elendik. Ama bu durumun bizi yıkmasına izin vermedik ve toparlandık. Önemli olan bu çizgiyi devam ettirebilmemiz."

​ASIL GÖREVİM DEFANS YAPMAK
"Genelde bir sezonda 3-4 gol atarım ama daha şimdiden Galatasaray'da buna ulaştım. Eşim bana bu sezon 10 gole ulaşıp ulaşamayacağımı soruyor. Açıkçası umudum var. Ama asıl görevim defans yapmak."

​YATIRIMLAR ŞAMPİYONLUK İÇİN
Yapılan yatırımlar ve transferler elbette bu sezon şampiyon olabilmek için. Amacımız da bu, şampiyonuğu istiyoruz. Galatasaray'ın büyüklüğü ve taraftarın tutkusu ikincilikten kesinlikle mutlu olmaz."

BÜYÜK BİR KEYİF ALIYORUM
"SAO Paulo ve Galatasaray arasında tercih yapamam. İkisi de oynamaktan büyük keyif aldığım kulüpler ama şu an Galatasaray'a odaklandım. Belki de Galatasaray'da kariyerimi bitiririm."