Kupa kaldırmak istiyorum

Trabzonspor’un kaptanı Onur, Bordo-Mavililerle en az bir kupa akldırmak istediğini söyledi. Deneyimli file bekçisi, “Osmanlıspor maçıyla çıkışa geçeceğiz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2017 Güncelleme 15 Kasım 2017, 00:00
Kupa kaldırmak istiyorum

İÇİNDEKİLER

Onur Recep Kıvrak'tan çarpıcı açıklamalar... Yıldız futbolcu her şeyini vererek Trabzonspor'da şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi. Bordo-Mavili file bekçisi, " Takım kaptanıyım ve bu forma altında bir kupa kaldırmak istiyorum. Bu inşallah şampiyonluk kupası olur. Çok yetenekli bir kadromuz var. Bu uzun bir süreç. Şu an ligde 7-8 puan üzerine koymuş olsaydık çok farklı olabilirdi. Ama olmayacak anlamına da gelmez. Kazandığımız takdirde çok daha farklı şeyler olacaktır. Osmanlıspor maçıyla inşallah çıkışa geçeriz. Buna inanıyorum" dedi.

BİR SINIRLAMA OLMALI
Onur yabancı kuralıyla ilgili olarak çok ciddi eleştiriler aldıklarını da vurgulayarak, "Bir şey söylediğiniz zaman sosyal medya sizi mahvediyor. Söyledikleriniz farklı yansıtılabiliyor. Yabancı konusunda bir sınırlama olmalı. Çok yetenekli değerli gençler var. Bizim altyapımız da öyle. Bir sınır koymasınlar ama başka bir şey de yapılsın. Büyüklerimizin ortak fikirleriyle bir şey yapılabilir" dedi.