Türkiye harika bir ülke

“İnsanlar Türkiye’de tehlike var diyordu ancak burada tehlike yok. Ailem burada çok mutlu . Yemekler de çok güzel. Kuru fasulyeyi seviyorum” "Şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve Beşiktaş'a minnettarım. Elimden geldiği kadar Beşiktaş'ın şerefli formasını terletmek istiyorum. Kalmayı çok isterim"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Kasım 2017 Güncelleme 11 Kasım 2017, 03:03
Türkiye harika bir ülke

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın yıldızı Anderson Talisca, dün NTV Spor'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sambacı yıldız, "İnsanlar Türkiye'de tehlike var diyordu ancak burada tehlike yok. Ailem burada çok mutlu. Yemekler de çok güzel. Evden dışarı çıkmam ben. Otururum kuru fasulye pilav yerim. Yanında da soğan olur" dedi.

SAMBACI TARAFTARI MUTLU ETTİ
TALISCA geleceğiyle ilgili olarak ise, "Şu anda Beşiktaş'ın oyuncusuyum ve Beşiktaş'a minnettarım. Elimden geldiği kadar Beşiktaş'ın şerefli formasını terletmek istiyorum. Kalmayı çok isterim" diye konuştu.

KAFA VURABİLECEĞİMİ KEŞFETTİ
SAMBACI yıldız, "Kafa golleri atmaya Türkiye'de başladım. Şenol hoca, kafa vurabileceğimi keşfetti. Türkiye'ye gelmeden önce hiç kafa golüm yoktu. Kendi kendime şaşırıyorum" ifadelerini kullandı.

BEN ASLA MAÇ SEÇMİYORUM
Brezilyalı yıldız, 'Oyuncular maç seçiyor diyorlar' yorumuna ise, "Benim için böyle bir şey söz konusu değil. Maç maçtır. Öyle bir oyuncu varsa da onu anlarım" cevabını verdi.


Vodafone Park'ta dün sabah 09.05'te yapılan koreografi, dünya medyasında da geniş yer buldu. Futbolseverler, bu çalışmaya tam not verdi.

TALİSCA'NIN 09.05 ŞAŞKINLIĞI
Kartal'ın Brezilyalı yıldızı Anderson Talisca, Atatürk ve 10 Kasım ile ilgili açıklamalarda bulundu. Tarihe duyulan saygıya hayran kaldığını belirten Sambacı yıldız Talisca, saat 09.05'te yoldaki herkesin durarak saygı duruşunda bulunmasına ise şaşırdığını söyledi.

ARAŞTIRDIM
Talisca "Trafikte insanların araçlarından inip hazır ol duruşuna geçmesine şaşırdım. Daha sonra 10 Kasım ile ilgili bilgileri öğrendim. İnsanların tarihlerine sahip çıkması çok güzel. Mustafa Kemal Atatürk'ü biliyordum. İnsanlar sabah arabada giderken birden arabalarından inip hazır ola geçince kendisini daha fazla araştırdım" dedi.