Adamına göre muamele yapılmasın

“Bir suçumuz varsa cezasını çekeriz. Ama herkese eşit davranılsın. Adamına göre muamele yapılmasın. Bundan sonra her edilen küfürün takipçisi olacağız. Ne ceza verecekler göreceğiz..” "Tahkim'e gideceğiz. Hukuk geriye doğru işlemez. Karar verildikten sonra disiplin talimatı değişiyorsa verilen cezanın değişmesi lazım"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2017 Güncelleme 28 Ekim 2017, 00:00
Adamına göre muamele yapılmasın

İÇİNDEKİLER

Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a karşı sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle PFDK tarafından 6 maç ceza alan Caner Erkin cezaya isyan etti. Yıldız futbolcunun menajeri Batur Altıparmak TAKVİM'e çarpıcı açıklamalar yaptı. Altıparmak, Caner'in cezasından çok yapılan çifte standarta tepki gösterdi.

BİZİM İSTEDİĞİMİZ EŞİTLİK
Altıparmak, "Bir suçumuz varsa cezasını çekeriz. Ama herkese, her futbolcuya eşit davranılsın. Adamına göre, ya da takımına göre muamele yapılmasın. Biz bunu savunuyoruz. İstediğimiz bu" ifadelerini kullandı.

​BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYIZ
Bundan sonra her edilen küfürün takipçisi olacaklarını belirten Altıparmak, "Küfürün takipçisi olacağız. Bundan sonra ne ceza verecekler göreceğiz. Tahkim Kurulu'na gideceğiz ve hakkımızı arayacağız" dedi.

​FENER FORMASIYLA DA YAŞADI
Altıparmak, "Karar sonrası Disiplin Talimatı değişiyorsa cezanın da değişmesi lazım" diye konuştu. Altıparmak, Caner'in F.Bahçe'de oynarken etmediği bir küfür nedeniyle 2 maç ceza aldığını da sözlerine ekledi.

TUNÇ ÖZGEN