Kocaman plan: Aralık'ta zirveye

Futbolcularıyla toplantı yapan Kocaman, “Zorlu maçları bitirdik. Galatasaray’ın derbi maçları var. Aralık ayında zirvede oluruz” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ekim 2017 Güncelleme 24 Ekim 2017, 01:18
Kocaman plan: Aralık’ta zirveye

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi TT Arena'da Galatasaray ile golsüz berabere kalarak bu sezonki derbi maçlarını tamamlayan Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertli futbolcuların motivasyonunu yüksek tutmaya çalışıyor. Kocaman futbolcularıya bir toplantı gerçekleştirdi.

​ONLAR DA PUAN KAYBEDECEK
Derbi maçları ile zorluk derecesi yüksek maçların çoğunu tamamladıklarını söyleyen Kocaman, "G.Saray'ın derbileri ve zor maçları var. Onlar da kaybedecek. Biz maçlarımızı kazanırsak Aralık'ta zirveye otururuz" dedi.

​HER MAÇIMIZ FİNAL OLACAK
Her maça final havasında çıkmak zorunda olduklarını söyleyen Kocaman şöyle devam etti: "Çalışarak, sağlıklı dinlenerek kendimizi güçlü tutmalıyız. Puan kaybına tahammülümüz kalmadı.

KAZANDIKÇA STRESE GİRECEKLER
Biz kazandıkça puan farkı azaldıkça rakiplerimizdeki stres de artacaktır. Biz kazanacağız ve her hafta bir öncekinden daha oturmuş ve daha güçlü bir takım olacağız. Bunun içinde özveri ve azim gerekiyor.