İlk aday Fatih Terim

Ersun Yanal ile yollarını ayıran Trabzon’da ilk aday Fatih Terim. İlk görüşmeden sonuç çıkmadı... İkinci yerli aday ise Rıza Çalımbay. Fırtına'da yabancı adaylar ise Michael Preud'homme, Robert Prosinecki ve Claude Puel... Hoca 3 gün içinde açıklanacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2017 Güncelleme 17 Ekim 2017, 00:00
İlk aday Fatih Terim

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor'da Ersun Yanal dönemi dün resmen sona erdi. Akhisar hezimeti sonrası tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı. Trabzonspor Yönetimi dün Yanal ile sözleşmesinin fesihi için görüşme yaptı. Ersun Yanal, Bordo- Mavili kulüpten 900 bin Euro fesih bedeli istedi. Yönetim ise 500 bin Euro teklif etti. Saat 13.00'te başlayan görüşme akşam 18.00'de sona erdi. Yönetim bu görüşme sonrasında Ersun Yanal'ın biletini kesti ve görevine son verdi. Trabzonspor, dün altyapı koordinatörü İhsan Derelioğlu yönetiminde çalıştı.

​TERİM OLMAZSA ÇALIMBAY'A GİDECEK
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta'nın yurt dışından dönmesi bekleniyor. Usta'nın dönmesiyle birlikte yeni hoca da belirlenecek. Fatih Terim ile temas kurulduğu, ancak tecrübeli teknik adamın ilk teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Ancak, Usta'nın Terim ile bir kez daha masaya oturacağı bildirildi. Fatih Terim'de sorun çıkması halinde ikinci yerli teknik adam adayı Rıza Çalımbay.

PROSİNECKİ, KAYSERİ'Yİ ÇALIŞTIRMIŞTI
Yönetim, yerli hocalardan sonuç alamadağı taktirde B planını devreye sokacak. Yönetimin yabancı hoca adayları ise Belçikalı hoca Michael Preud'homme... Tecrübeli teknik adam çalıştırdığı takımlarda önemli başarılara imza attı. Bir başka aday ise Kayserispor'u da çalıştıran Hırvat teknik adam Robert Prosinecki. Fransız hoca, Claude Puel de adaylar arasında yer alıyor.

Yunus EMRE SEL