Asıl yarış ikinci yarı başlar

Aykut Kocaman, “İlk yarı sonunda şampiyonluğa oynayacak takımlar belli olur ama asıl yarış 2. yarıda başlar. Malatyaspor maçının ilk 70 dakikası bana çok büyük umut verdi” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2017 Güncelleme 17 Ekim 2017, 00:55
Asıl yarış ikinci yarı başlar

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman 3-1 kazanılan malatya maçının kendilerine moral verdiğini özellikle ilk 70 dakikadaki futbolun kendisini umutlandırdığını söyledi. Kocaman, "Hücuma çok hızlı çıktık. İstediğim takım buydu. İlk 70 dakikada harikaydı" dedi.

​İLK YARIDA MAKSİMUM PUAN!
İlk yarının bitiminde şampiyonluk için oynayacak takımların belirleneceğini belirten Kocaman, "Ama asıl yarış 2. yarıda olur. Biz şu anda ilk yarıda maksimum puanı toplamalıyız" ifadesini kullandı.

​GALATASARAY DA PUAN KAYBEDER
Kocaman Galatasaray'ın da kendileri gibi zor maçlar oynayacağına ada dikkat çekti. Kocaman, "Biz nasıl puan kaybettiysek onlar da kaybedecek. Umarım ilk yenilgiyi de bizden alırlar" dedi.

​SON 20 DAKİKA UYARISI YAPTI!
Malatyaspor maçında kendisini üzen tek şeyin son 20 dakikada tempo kaybı olduğunu da söyleyen Kocaman, "Derbide 90 dakikada çok iyi oynamalıyız. Futbolcularım da bunun bilincinde" dedi.