G.Saray kapıyı kapatırsa rota Fener

Fener’den yeni bir teklif alan milli futbolcu gözünü Galatasaray’a çevirdi. Arda, Cimbom kapıyı kapatırsa, yılın imzasını atabilir

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ekim 2017 Güncelleme 13 Ekim 2017, 01:40
G.Saray kapıyı kapatırsa rota Fener

İÇİNDEKİLER

Hem Barcelona hem de Milli Takım'da istenmeyen adam ilan edilen Arda Turan ile Fenerbahçe arasında flaş gelişmeler yaşanıyor... Sarı- Lacivertli kulüp, hedef tahtasındaki yıldız futbolcuya kucak açmış ve "Sana her zaman kapımız açık" diyerek üstü kapalı olarak yeni bir transfer teklifinde bulunmuştu.

​ADETA BOMBA ETKİSİ YARATTI
TAKVİM'in ortaya çıkardığı bu gelişme gündeme bomba gibi düştü... Herkes Arda Turan'ın bu kez Fenerbahçe'nin teklifine nasıl bir yanıt vereceğini tartışırken, gerçeklere birkez daha TAKVİM ulaştı.

​G.SARAY BELİRLEYİCİ OLACAK
Alınan bilgilere göre yıldız futbolcunun kafasındaki ilk takım yine Galatasaray... Fakat camiada Arda'ya karşı büyük bir cephe var. Bu nedenle Sarı-Kırmızılılar'ın tavrı, transferde belirleyici olacak.

​DAHA ÖNCE İKİ KEZ REDDETTİ
Eğer Galatasaray kapıyı kapatırsa, Arda daha önce iki kez geri çevirdiği Fenerbahçe'ye bu kez 'evet' diyebilir. İspanyol basını, milli futbolcunun devre arasında kesin olarak takımdan ayrılacağını belirtiyor.