Fitil Leipzing maçında ateşlendi

Leipzig maçında Caner, Talisca’ya rakibini durduramadığı için tepki gösterince iki oyuncu küfürleşti. O gün başlayan gerginlik Trabzonspor maçı sonrası Talisca’nın Caner’i eleştirmesiyle kavgaya dönüştü.Bu kez Talisca Abdülkadir'den çalım yediği için Caner Erkin'e tepki gösterdi. Caner soyunma odasında küfür edince, Talisca da uçarak tekme attı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2017 Güncelleme 03 Ekim 2017, 01:30
Fitil Leipzing maçında ateşlendi

İÇİNDEKİLER

TAKVİM, Caner ile Talisca arasında yaşanan gerginliğin perde arkasını açıklıyor. 2 futbolcunun yumruk yumruğa kadar gitmesini yol açan olayların seyri Beşiktaş ile Leipzig arasında oynanan maçla başladı. Talisca bir pozisyonda topu kaybedince Caner Erkin, Keita'yı durdurmak zorunda kaldı.

​GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİLER
Caner Erkin Keita'yı durdurduğu için sarı kart görünce bu kez Talisca'yı suçladı. İkili arasında soyunma odasında küfürleşmeye kadar varan bir tartışma yaşandı. Araya giren takım arkadaşları ikiliyi sakinleştirdi.

TALİSCA'DAN CANER'E TEPKİ
Caner ve Talisca arasında o gün başlayan soğukluk Trabzon maçında daha da büyüdü. Maç sonrasında bu kez Talisca, Abdülkadir'den çalım yediği için Caner Erkin'e tepki gösterince kavga daha da büyüdü.

​YUMRUK YUMRUĞA KAVGA
İkili birbirleriyle önce küfürleşti ardından Talisca, Caner'e tekme attı. Bunun üzeri ikili yumruk yumruğa kavga etti. Olayı önlemek için araya giren takım arkadaşları iki futbolcuyu güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

​SABIKA DOSYASI HAYLİ KABARIK
Talisca ile kavga eden Caner Erkin geçen sezon da takım arkadaşı Cenk Tosun'la bir tartışma yaşamıştı. Caner, F.Bahçe'de oynarken de Bilica ve Semih Şentürk'le benzeri bir gerginlik yaşamıştı.

​EMRE AŞIK ARAYA GİRMİŞTİ
Caner Erkin, Rijkaard döneminde de Arda Turan ile yumruk yumruğa girmişti. O dönemde Galatasaray forması giyen Caner'in Arda Turan ile girdiği kavgayı araya giren Emre Aşık güçlükle yatıştırmıştı. Bu olay uzun süre gündemden inmemişti.