Kaza s'igor'tası

Kasımpaşa’ya karşı evinde yol kazası istemeyen Hırvat hoca Tudor, idmanlarda Sarı-Kırmızılı futbolcuların beynini yıkadı ve uyarılarda bulundu. Tudor, "Kasımpaşa çok iyi kontra yapan bir takım... 90 dakika konsantre olun. En ufak hatanın bedelini çok ağır öderiz" diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Eylül 2017 Güncelleme 16 Eylül 2017, 00:00
Kaza s’igor’tası

İÇİNDEKİLER

G.Saray Teknik Direktörü Igor Tudor, Kasımpaşa maçı öncesinde futbolcularına uyarılarda bulundu. Hırvat teknik adam, Florya'da hafta başından beri yaptığı çalışmalarda oyncularını etrafına toplayarak Kasımpaşa'ya çok dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Futbolcular bu konuşmaları büyük bir dikkatle dinledi.

​RAKİBİ CİDDİYE ALMALIYIZ
Tudor'un oyuncularına, "Kasımpaşa bu ligin en tehlikeli takımlarından. 90 dakika boyunca maçı burakmıyorlar. Bir an olsun gevşersek bedelini ağır öderiz. Öncelikle rakibimizi ciddiye almamız şart" diye konuştu.

TREZEGUET ÇOK TEHLİKELİ
Hırvat hoca, "Kasımpaşa çok iyi bir kontra takımı. İleride çok adamla kalmamalıyız. Özellikle iki kanadı da topla çok hızlı çıkıyor. Trezeguet'nin kanadı çok tehlikeli. Onu bir an olsun yalnız bırakmamalıyız" dedi.

ÇOK DİKKATLİ OLMALIYIZ
Tudor,
"Kritik bir maça çıkacağız. Antalyaspor maçında kaybettiğimiz puanların telafisini yapmalıyız. Kasımpaşa iyi oyunculardan kurulu ve en ufak hatanın bedelini ağır öderiz" ifadelerini kullandı.