Volkan ABD yolcusu

Kötü performans Volkan Demirel’i mental olarak etkiledi. Efsane file bekçisi opsiyon hakkını kullanmayıp sezon sonunda ABD’ye gitmek istiyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2017 Güncelleme 12 Eylül 2017, 00:59
Volkan ABD yolcusu

İÇİNDEKİLER

Sezon başında kendisine ABD'den teklifler olmasına rağmen Fenerbahçe yönetiminin teklif ettiği 1+1 yıllık sözleşmeye imza atan Volkan Demirel, son hatalarda yediği goller ve ardından aldığı tepkiler nedeniyle daha önceki ABD planını yeniden devreye sokuyor. Tecrübeli kaleci şimdi ciddi bir tercihin eşiğinde

YUHALANMAK GÜCÜNE GİTTİ
Taraftarların kendisini yuhalaması, ıslıklaması ve son Başakşehir maçında da pet şişe atması efsane file bekçisini fazlasıyla etkiledi. Volkan sezon sonunda takımdan ayrılık ABD'ye gitmek istiyor.

YÖNETİMLE KONUŞACAK...
Volkan'ın bunun için kendisini isteyen ABD kulüpleriyle yeniden temasa geçeceği ve Fenerbahçe yönetiminden 1 yılık opsiyonu kullanmamalarını isteyeceği gelen haberler arasında. Yönetimin tavrı ise merak konusu.

VOLKAN'A MORAL VERİYORLAR
Teknik direktör Aykut Kocaman ile birlikte takım arkadaşlarının Volkan'a sürekli olarak moral verdiği ve kerdisine moral vermek için ellerinden eleni yaptıkları da gelen haberler arasında.