İmkansız diye bir şey yoktur

Genç koç, “İspanya çok önemli isimlerden oluşan bir takım. Zor bir maç olacak ama basketbolda imkansız diye birşey yoktur” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2017 Güncelleme 09 Eylül 2017, 00:52
İmkansız diye bir şey yoktur

İÇİNDEKİLER

A Milli Basketbol Takımımız'ın koçu Ufuk Sarıca yarın karşılaşacağımız İspanya maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Genç çalıştırıcı, "Letonya maçında basit hatalarımızın kurbanı olduk. Ancak gereken dersleri çıkardığımızı düşünüyorum" dedi. Sarıca, "İspanya maçı zor olacak. Onlar turnuvaya çok iyi bir başlangıç yaptı. 5 maçını da kazandılar. Bunun morali ile karşımıza çıkacaklar. Önemli silahları var. Bunun için hazırlığımızı yapıyoruz. Herkes farklı bir milli takım izleyecek" diye konuştu.

SARICA SAVUNMAYA DİKKAT ÇEKTİ
Ufuk Sarıca, basketbolda imkansız diye birşey olmadığını belirterek, "Oyuncularımın saha içinde gösterdiği gayreti dikkate aldığımda İspanya maçından umutlu olduğumu söyleyebilirim" ifadelerini kullandı. 12 Dev Adam'ın patronu Sarıca, İspanya'nın Pau Gasol'ün önderliğinde hücumda müthiş bir tempoyla oynadığını belirterek, "O akışı durduracak savunma gücü bizde var" açıklamasını yaptı.

TARAFTARIMIZA BÜYÜK İŞ DÜŞÜYOR
Son olarak İstanbul'daki basketbolseverlere seslenen Ufuk Sarıca, "İspanya maçında taraftarımıza büyük iş düşüyor. Onlar bize ilk 5 maçta büyük destek verdiler. İspanya maçında da aynı desteği alacağımızı düşünüyorum. 40 dakika boyunca bir an olsun susmadan bize destek olsunlar, biz de gerekeni yapalım" dedi. Türkiye ile İspanya arasındaki TOP 16 maçı yarın 18.45'te oynanacak.