Iasmin Latovlevici aslan oldu

Sarı-Kırmızılılar, Iasmin Latovlevici ile 1+1 yıllık anlaşma sağladı. Rumen sol bek için Karabük’e 500 bin Euro ödenecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2017 Güncelleme 07 Eylül 2017, 02:58
Iasmin Latovlevici aslan oldu

İÇİNDEKİLER

Galatasaray sol bekini buldu… Juventus'un çıkardığı pürüz nedeniyle Asamoah transferini gerçekleştiremeyen Sarı-Kırmızılılar, Karabükspor'dan Iasmin Latovlevici'yi renklerine bağladı. G.Saray yönetimi, teknik direktör Igor Tudor'un eski öğrencisi olan Romanyalı sol beki istemesi üzerine Karabükspor'la temasa geçti ve transferi bitirdi.

​BONSERVİSİ 500 BİN EURO
G.Saray, Latovlevici ile 1+1 yıllık anlaşma sağlarken, Karabükspor ile de 500 bin Euro bonservis bedeli karşılığında söz kesti. 31 yaşındaki sol bek ise Sarı- Kırmızılı kulüpten senelik 800 bin Euro alacak.

​HÜCUM GÜCÜ ÇOK YÜKSEK BİR İSİM
Aslan'ın yeni transferi Latovlevici, geçen sezon Karabük formasıyla Süper Lig'de 3 gol, 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Rumen oyuncu böylelikle Trabzonsporlu Uğur Demirok'tan sonra skora en çok katkı sağlayan savunma oyuncusu olmayı başardı.

​RESMİ İMZAYI BUGÜN ATACAK
cimbom'un her konuda anlaşmaya vardığı Latovlevici'nin bugün İstanbul'da sağlık kontrolünden geçip ardından resmi imzayı atması bekleniyor. 31 yaşındaki Rumen oyuncu sol bekte görev yapan Martin Linnes ile forma savaşına girecek.