Maksimovic harekatı

İspanyol basını Fenerbahçe’nin Maksimovic’i transfer etmek üzere olduğunu yazdı. Fener yönetimi yarın İspanyollar’la bir araya gelecek

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2017 Güncelleme 06 Eylül 2017, 02:45
Maksimovic harekatı

İÇİNDEKİLER

Transfer sezonunda süre daralırken Fenerbahçe'nin arayışları devam ediyor. İspanyol basınına göre Valencia'nın Temmuz ayında Kazak ekibi Astana'dan transfer ettiği 22 yaşındaki Nemanja Maksimovic F.Bahçe'ye gidecek. Yönetimin de Sırp orta saha oyuncusu için Valencia kulübü ile yarın masaya oturması bekleniyor.

​PORTEKİZ BASINI DA YAZDI
Portekiz'de yayınlanan O Jogo gazetesi de Fenerbahçe'nin Maksimovic'i 8 Eylül'e kadar kadrosuna katacağı iddiasında bulundu. Fenerbahçe bu tranfser için kiralama yöntemini tercih edecek.

VALENCİA 3 MİLYONA ALMIŞTI
Valencıa'ya 3 milyon Euro'ya transfer olan Maksimovic, önceki iki yıl Astana forması giymişti. Öncesinde Domzale ve Hellas Verona formaları giyen genç yıldız, hücum gücü yüksek bir orta saha oyuncusu.

​MİLLİ TAKIM FORMASI GİYİYOR
22 yaşında ve 1.84 boyunda olan Maksimovic, defalarca Sırbistan'ın altyapı kadrosunda yer aldıktan sonra genç yaşta A Millli formayı giyme başarısını gösterdi. Maksimovic 3 kez de Sırbistan A Milli Takımı'nda oynadı.