Benden mucize beklemeyin

Lucescu, “Ukrayna yedek kulübesinde 3 ispanyol görevli vardı ve İspanyol bir hakem. UEFA’dan resmi bir özür bekledim ama halen bir özür gelmedi. Hırvatistan maçında fizik olarak daha iyi bir takım sahada olacak” diye konuştu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2017 Güncelleme 05 Eylül 2017, 01:52
Benden mucize beklemeyin

İÇİNDEKİLER

Türk Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, kritik Hırvatistan maçı öncesinde basın toplantısında konuştu. Rumen çalıştırıcı yaptığı açıklamada "Benden bir mucize beklemeyin. Ukrayna'nın grupta en iyi oynayan takım olduğunu söyleyebilirim. 6-7 yıldır birlikte oynayan bir takım" ifadelerini kullandı.

​5 ÇOK CİDDİ HATA YAPILDI
Luce, "Ukrayna maçında hakem hatalarını gördünüz. 5 çok ciddi fahiş hata yapıldı. Ukrayna yedek kulübesinde 3 ispanyol görevli vardı ve İspanyol bir hakem. UEFA'dan özür bekledim ama halen gelmedi" dedi.

​HATALAR KASITLI YAPILDI
Rumen hoca sözlerine şöyle devam etti: "Benim için iki çok zor gün geçti. Oyuncuları hiçbir şey olmamış gibi motive etmek güç oldu. Ben yapılan hakem hatalarının kasıtlı olduğunu düşünüyorum"

​DAHA İYİ BİR TAKIM OLACAK
Lucescu, "Hırvatistan'a karşı fizik olarak daha iyi, defansta organize bir kadro sahada olacak" yorumu yaptı. Ukrayna kulübesindeki 3 İspanyol sorumludan ikisi yardımcı antrenör, birisi de kaleci antrenörüydü.