Bırakın beni gideyim

Hocasına resti çeken Asamoah, “Artık G.Saray’da oynayacağım. Bırakın da gideyim. Juventus benim için artık bitti” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2017 Güncelleme 02 Eylül 2017, 00:00
Bırakın beni gideyim

İÇİNDEKİLER

G.Saray Asamoah'a kavuşmak için gün sayıyor... Transferin henüz resmiyete dönüşmemesinin nedeni ise Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri... Tecrübeli teknik adam, Ganalı sol kanat oyuncusunun takımdan ayrılmasını istemiyor. Ancak G.Saray, Asamoah ve Juventus ile her konuda anlaştı.

​HOCASINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ
Cimbom transferi bitirdi ancak Allegri'nin inadı ile karşı karşıya... Bu durum karşısında sinirlerine hakim olamayan Asamoah, hocasına isyan bayrağını çekti. Ganalı yıldız, "Juventus benim için bitti" dedi.

​İTALYA'DA KALMAK İSTEMİYORUM
Asamoah sözlerine şöyle devam etti: "İtalya'da kalmak istemiyorum. G.Saray ile anlaştım. Bırakın da gideyim. Bana zorluk çıkartmayın. Kariyerime artık G.Saray'da devam etmek istiyorum" diye konuştu.

​G.SARAY TARAFTARI SABIRSIZ
28 yaşındaki Asamoah, 69 kez Gana Milli Takımı'nda forma giydi. G.Saray taraftarı onun bir an önce takıma katılmasını istiyor.

JUVE İLE 1 YILLIK SÖZLEŞMESİ KALDI
G.Saray'ın transfer gündemindeki Asamoah'ın, kulübü Juventus ile olan sözleşmesi 2018'in haziran ayında sona eriyor. Bu durumu avantaja çeviren Galatasaray, İtalyan ekibi ile 4.7 milyon Euro'ya anlaştı. Juve'nin teknik direktörü Massimiliano Allegri'nin onayı sonrası imzalar atılacak.