Arda&Emre geri döndü

Mircea Lucescu, Ukrayna ve Hırvatistan maçlarının kadrosuna daha önce Milli Takım’ı bıraktığını açıklayan Arda Turan ile birlikte 37 yaşındaki Emre Belözğlu’nu da dahil

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ağustos 2017 Güncelleme 26 Ağustos 2017, 00:34
Arda&Emre geri döndü

İÇİNDEKİLER

A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde 2 Eylül'de Ukrayna ve 5 Eylül'de Hırvatistan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Mircea Lucescu, gazeteci Bilal Meşe'ye saldırmasının ardından milli takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan'a aday kadroda yer verdi. Rumen teknik adam ayrıca son olarak 2014'ün ağustos ayında milli takıma çağrılan deneyimli orta saha oyuncusu Emre Belözoğlu'nu da 3 yıl aradan sonra aday kadroya dahil etti. Milli takımın 26 kişilik aday kadrosunda şu isimler bulunuyor: Cenk Gönen (Malaga), Harun Tekin (Bursaspor), Volkan Babacan, Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, İsmail Köybaşı, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Ömer Toprak, Emre Mor, Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Serdar Aziz, Selçuk İnan, Tolga Ciğerci (Galatasaray), Caner Erkin, Cenk Tosun (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Roma), Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu, Burak Yılmaz (Trabzonspor), Arda Turan (Barcelona), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Yunus Mallı (Wolfsburg), Enes Ünal. (Villarreal)

OZAN TUFAN KADRODA OĞUZHAN YOK
A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Milli Takım aday kadrosuna Beşiktaş'ın kaptanı Oğuzhan Özyakup'u dahil etmedi. Rumen teknik adamın F.Bahçe'deki performansı tartışılan Ozan Tufan'ı kadroya alması ise çok eleştrildi. Lucescu ayrıca Trabzonspor'un deneyimli kalecisi Onur Kıvrak'a da kadroda yer vermedi.