Ne yaptın Kucka

Fırtına, Kadıköy’de futboluyla alkış aldı. 2 kez öne geçmesine rağmen Kucka’nın penaltıya neden olmasıyla yıkıldı.Trabzonspor galibiyeti kaçırmasına rağmen oynadığı futbol ve mücadelesiyle, "Yarışta ben de varım" sinyalini verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 03:59
Ne yaptın Kucka

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Fenerbahçe'yi elinden kaçırırken Kucka'nın yaptığı büyük hata 3 puana neden oldu. 20 yıldır Kadıköy'de yenemediği güçlü rakibi karşısında 2 kez öne geçen Bordo-Mavililer tam 3 puana yaklaşmışken Slovak futbolcu Kucka'nın penaltıya neden olmasıyla sahadan 1 puanla ayrıldı.

SOĞUKKANLI KALMAYI BAŞARDILAR
Trabzonspor buna rağmen oynadığı futbolla, "Bu sezon şampiyonlukta ben de varım" sinyalini verdi. Bordo-Mavililer ev sahibi takımın taraftar baskısına rağmen maç boyu soğukkanlı kalmayı başardı.

MÜCADELEYİ HİÇ BIRAKMADILAR
Geçen hafta Konyaspor gibi güçlü bir takımı yenmeyi başaran Bordo-Mavililer, Fenerbahçe karşısında mücadeleci kimlikleriyle ön plana çıkarken 90 dakika bitmek bilmeyen bir enerjiyle çok iyi sinyaller verdi.

90+FUTBOL-İSKENDER GÜNEN
Kucka'nın anlaşılmaz hatası sonucunda Trabzonspor kazanacağı maçı berabere bitirdi. Bu maçta alınan bir puan Trabzonspor açısından başarı olarak görülebilir. Mücadele gücü yüksek bir görüntü ortaya konulduğu bir gerçek. Yalnız daha yüksek hedefler için özellikle hücumda daha üretken olmanız şart.