Ciğerci 44. şutunda mutlu sona ulaştı

Galatasaray’da Tolga Ciğerci geçen sezon 43 şut denedi ve gol bulamadı. Bu sezon ise ilk denemesinde fileleri havalandırdı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 01:07
Ciğerci 44. şutunda mutlu sona ulaştı

İÇİNDEKİLER

SARI-KIRMIZILI takımın orta sahadaki isimlerinden Tolga Ciğerci geçen sezon taraftarları çıldırtmıştı.

BÜYÜK SEVİNÇ
Geçtiğimiz sezon 43 şut deneyen ve bu şutlardan 8'i kaleyi bulan genç orta saha gol atmayı başaramamıştı. Tolga Ciğerci bu sezon ise ilk denemesinde golü buldu. Genç yıldız golden sonra büyük bir sevinç yaşadı.

SOLDA OYNADI
Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Tolga Ciğerci'yi orta sahanın solunda oynatması taraftarların şaşırmasına neden oldu. Sosyal medyada bu karar uzun süre tartışıldı.

2013'TEN BERİ İLK GOLÜ
G.Saray'ın orta sahadaki isimlerinden Tolga Ciğerci, hem Galatasaray forması altında ilk golünü hem de 2013 yılından beri ilk lig golünü attı. Böylece kötü istatistiğini sonlanndırdı.

TÜRK TELEKOM STADI'NDA 30 BİN ASLAN!
G.SARAY
taraftarı, sezonun ilk maçında takımını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 30 bin Sarı-Kırmızılı taraftar, Türk Telekom Stadı'nda müthiş bir enerji yakaladı. Galatasaray taraftarları yeni transferleri yakından izleme fırsatı buldu. Fanatikler bir an olsuns susmadı.

SELÇUK İNAN ISINMAYA ÇIKMADI
Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Selçuk İnan dünkü maça yedek kulübesinde başladı. Sarı- Kırmızılı oyuncunun maçtan önce sahaya çıkmaması ise 'Kaptan yedek başladığı için tepki koydu' şeklinde yorumlandı. Selçuk İnan, Galatasaray'daki 7. sezonunda; ilk defa bir sezonun açılış maçına yedek kulübesinde başladı. Yeni transferlerle yedekte kaldı.

GALATASARAY'DA 11'DE 2 KULÜBEDE 9 YERLİ
Galatasaray
Kayserispor maçına yenilenmiş kadrosuyla çıktı. Sarı-Kırmızılı takımın ilk 11'inde sadece 2 yerli futbolcu görev yaptı. Tolga Ciğerci ve Serdar Aziz ilk 11'de oynayan Türk oyunculardı. Kulübede ise yabancı oyuncunun olmaması dikkat çekti. Cimbom'un yedek kulübesinde ise sadece Lionel Carole vardı. Galatasaray'ın 11'inde geçen sezondan 5 futbolcu vardı. Diğerleri yeni transferlerdi.