Aslan değil buldozer

Kayseri önünde şov yapan Cimbom, Gomis (2), Tolga Ciğerci ve Belhanda ile farka koştu. Galatasaray müthiş mücadelesi ve oynadığı futbol büyük alkış aldı. Tartışılan isim olan teknik direktör Tudor da güven kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ağustos 2017 Güncelleme 15 Ağustos 2017, 00:57
Aslan değil buldozer

İÇİNDEKİLER

Cimbom süper başladı... Yeni yıldızlarıyla ilk lig maçına çıkan Galatasaray evinde Kayserispor'u 4-1 yendi. Cimbom oynadığı futbolla rakiplerine gözdağı verdi... 16. dakikada Galatasaray, mücadelede öne geçti. Rodrigues'in sağdan sert ortasında altıpas içinde Tolga Ciğerci'nin bekletmeden vurduğu meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0

​ARKA ARKAYA GOLLER
29. dakikada Deniz Türüç'ün kullandığı kornerde Levent'in kafasıyla skor 1-1 oldu. 35. dakikada Gomis, Belhanda'ya indirdi. Faslı futbolcu, ceza sahası içi sağ çaprazda şık bir vuruşla golü attı: 2-1.

​VE GOMİS'TEN SİFTAH GELDİ
İki dakika sonra fark ikiye çıktı... Belhanda'nın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazda buluşan Gomis, iki futbolcudan sıyrıldıktan sonra yaptığı düzgün vuruşla fileleri havalandırdı: 3-1. İlk yarı bu skorla bitti.

​NDİAYE NELER YAPTI ÖYLE?
56. dakikada Ndiaye topu müthiş sürdü. Harika bir pas da attı. Tolga'nın vuruşunu Lung kurtardı. 79. dakikada Gomis'in şutunda yine Lung başarılıydı. 88. dakikada Bafetimbi Gomis perdeyi kapattı.

HER ŞEY DEĞİŞTİ DURAN TOP HARİÇ!
Kayserispor önünde yeni kadrosuyla sezona çok iyi bir başlangıç yapan Galatasaray'da belki takım baştan aşağıya değişti ama duran top kabusu bitmedi. Maçın 29. dakikasında Deniz Türüç'ün kullandığı kornerde savunma ve Muslera seyredince Levent bomboş pozisyonda kafayı vurarak topu Galatasaray ağlarına yolladı.

MÜTHİŞ DEĞİŞİM: 8 FARKLI İSİM 11'DE
Galatasaray'ın kadrosurda yaşadığı büyük değişim dün maçında gözler önüne serildi... Sarı-Kırmızılılar geçtiğimiz sezonun ilk haftasına göre tam 8 farklı isimle dünkü karşılaşmaya çıktı. Galatasaray'da yeni transferlerden Maicon, Mariano, Belhanda, Fernando, Ndiaye, Gomis'in yanı sıra, Serdar ve Rodrigues 11'de oynadı.

MAİCON&SERDAR ALKIŞ TOPLADI
Son iki sezonda Galatasaray'ın en çok eleştirilen bölgesi olan defans hattı dün iyi bir performans sergiledi. Savvunmanın ortasında Maicon ve Serdar uyumuyla dikkatleri çekti. Kenarlarda ise Mariano ve Linnes oldukça başarılıydı.