Türkiye’ye git Ben Arfa

F.Bahçe’nin ilgilendiği yıldız oyuncuyla ilgili PSG Sportif Direktörü Antero Henrique önemli açıklamalar yaptı. Henrique’nin Ben Arfa’ya “Türkiye’ye gitmen öneririm” dediği öğrenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 02:22
Türkiye’ye git Ben Arfa

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin transfer listesinde bulunan Hatem Ben Arfa ile ilgili Fransa'dan çarpıcı açıklamalar geldi. The Journal du Dimanche'nin haberine göre, Paris Saint Germain Sportif Direktörü Antero Henrique, Ben Arfa'nın takımdan ayrılması ve Türkiye'ye gitmesi için baskı yapıldığını itiraf etti.

ONUN SIKINTISI DUYGUSAL!
Birkaç haftadır Ben Arfa'ya, "Türkiye'ye gtmelisin" şeklinde telkinlerde bulunan Antero Henrique, "Oraya gitmeni öneririm. Senin için iyi bir lig" dediği ifade edildi. Bu sözlere rağmen Ben Arfa'nın Türkiye'ye gitme seçeneğini şimdilik düşünmediği vurgulandı. En büyük sıkıntının 30 yaşındaki yıldızın PSG'den ayrılmak için şart koyması ve yıllık 7 milyon Euro kazanması gösterildi.

AZİZ YILDIRIM 'ALIRIZ' DEMİŞTİ
Fransız basını Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray, Beşiktaş ve Antalyaspor'un da Ben Arfa da ısrarcı olduğunu yazdı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Ben Arfa'ya ihtiyacımız olursa alırız. Bu kadar net" ifadelerini kullanmıştı.