Medel imzaladı Vida geliyor

Beşiktaş, Şilili futbolcu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Medel yılda 2.3 milyon Euro alacak. Prensip anlaşmasına varılan Hırvat stoper Vida’nın ise Salı günü İstanbul’a geleceği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 00:29
Medel imzaladı Vida geliyor

İÇİNDEKİLER

Ve Medel resmen Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlı yönetim Şilili oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu futbolcuya yıllık 2.3 milyon Euro ödenirken kulübü Inter'e de 2.5 milyon Euro bonservis bedeli verilecek. Medel imzadan sonra yaptığı ilk açıklamada Beşiktaş'a şampiyonluk yaşamak için için geldiğini söyleyerek, "Geride oyun kurarken topla iyi çıkabiliyorum. Top çalma takımla yapılacak birşey. Burada mutlu olmak istiyorum. Güzel bir aileye geldiğimi farkındayım. Hem defansta hen de orta sahada oynayabilirim" dedi.

BEŞİKTAŞ'I BOCA'YA TERCİH ETTİM
Agresif olduğunu kabul eden Medel, "Bielsa'nın dediği gibi saha içinde agresif bir oyuncuyum. Her şeyimi hatta daha fazlasını veririm. Önceden bu hareketlerim yüzünden kart gördüğüm oluyordu ama artık bu olmuyor" diye konuştu. Kendisine birçok teklif geldiğini belirten Şilili yıldız, "Boca'dan da bir teklif aldım. Ama en az onlar kadar ateşli taraftarı olan Beşiktaş'ı tercih ettim" dedi.

VİDA SORUSUNA POLİTİK CEVAP VERDİ
Beşiktaş Yönetimi Medel'in ardından listesine daha önce aldığı Dinamo Kiev'li Vida'yı da bitirme noktasına yaklaştı. Ukrayna kulübüyle bir görüşme yapan yönetimin salı günü bu futbolcuyu İstanbul'a getirerek imza attıracağı öğrenildi. Bu arada Fikret Orman dün kendisine sorulan "Vida gelecek mi?" sorusuna, "Bu nazik soruya teşekkür eder saygılar sunarım" cevabını vererek polemik yarattı.

12 NUMARALI FORMAYI GİYECEK
Beşiktaş' ın yeni transferi Medel 'in 12 numaralı formayı giyeceği açıklandı. Şilili yıldızın bu numarayı kendisinin istediği öğrenildi.